Norrsken Catering: Catering i Göteborg med omnejd
 

“Gröna menyer”

"Gröna menyer"

Här följer en presentation av några av våra populäraste "gröna" menyer, kanske något att prova?

Meny 1

Förrätt:  Ricotta- och Borlottibönpaté. Serveras med en melonsalsa och kuvertbröd

Huvudrätt:  ”Red Rice Rissoles”-Panerade/friterade bollar av bl a tomat, oliv, pärllök och persilja. Också med en kärna av smält ost. Serveras med en lätt vitlökssås och en krämig Risotto

Dessert:  Norrskens tryffelglaserade Chokladkaka med bitar av mörk choklad. Serveras med en citroncurd

 

Meny 2

Förrätt:  Fillodegsknyten med kryddig grönsaksragu

Huvudrätt:  Aubergin- och svamptournedou som serveras med Kartoffelknödel med broccoli samt en krämig mangoldsås

Dessert:  Tarte Tartin, karamelliserad äppelpaj i smördegsform. Serveras med "Farmors" vaniljkräm

 

Meny 3

Förrätt:  Wästerbottenspaj med kantareller. Serveras på en salladsbädd med en basilikavinägrette

Huvudrätt:  Vår klassiker, en kombination av Bönfärsrullader och Fetaost- och Zucchinibiffar som serveras med en limesås och ugnsrostade rotsaker

Dessert:  Knäckkorgar med en Hallonfromage (eller apelsinfromage). Serveras med lite frukt

 

Priser: 3-rätter .. 260 kr/kuvert    2-rätter .. 220 kr/kuvert