Påsken är inte minst en högtid för de många fina maträtter som förknippas med denna äggets och laxens tid.
Traditionell Påskbuffé
Vi börjar med en grund av krämig Äggsallad, grova formbröd, rågsiktskakor samt smör och lagrad ost
..och följer upp med
Kokta och målade ägg, Påskpaj med rökt lax, purjolök och äggstanning, egen hemgjord sill-Norrskenssill, Ägghalvor med kaviargrädde, kokta potatisar, Omelett med svampstuvning samt Crepés med krämig svampstuvning
Kostnad: 340 kr/kuvert
Eller kanske..
En överdådig Påskbuffé
Denna gång med en Vermillionsallad dvs en sallad på isbergsallad samt färsk spenat, pärltomater, ugnsrostade krutonger och riven parmesan. Serveras med en Roquefortdressing. Sedan "12-timmarsbröd", Festgifflar samt smör och lagrad ost
Därefter..
Koriandergravad lax med sherry, hovmästarsås och tunnbröd, Potatispate med färska örter, Påsktårta med ägg, mangold och ricotta, egen hemgjord sill-Norrskenssill, kokta potatisar, dubbel Omelett med kantarellstuvning, Crepés Prins Bertil med räkor och Hollandaise, Ägghalvor med Löjrom samt Saltrulle på innanlår som serveras med en Rabarberchutney
Kostnad: 420 kr/kuvert
Dessertförslag: Påsktårta med mandelbottnar och en egen Grädd- smörcurd…38 kr/kuvert
_________________________________________
Tel: 070 2436654/ Mail: norrsken.catering@telia.com
