Norrsken Catering: Catering i Göteborg med omnejd
 

Bröllop och Fest

Bröllops- och festmeny

Förrätter
Norrländsk festtallrik med vinmarinerad röding, västerbottenspaj och kantarellsoppa**

Mushroom & Stilton Yorkshire-minipuddings med bl a svamp och stilton, serveras med Cranberry sauce

Spenat och färskostrullad med rökt lax och paprikasås
Regnbågspaté i tre färger med regnbågsforell och örtsås
Laxbakelse med räkor, färskost och pumpernickel
Viltpaté med svamp, hallonchutney och kuvertbröd
Pastramilax, kuber av lax "sotade" med kryddblandning. Serveras med Limesås 

Chevré med honung valnötter och balsamvinäger                                                                                 Rödingmoussetorn med kavringbotten och hallonglasyr                                                                               Lättgravad, halstrad laxsallad med örtkräm

Varmrätter
Hjortstek*, Björnbärssmörsås och Potatispaté med lagrad ost
Marinerat Pärlhönsbröst, Vermouthsås och fransk Potatistårta med frönt pajskal

Forell- och spättarullad, Chardonnaysås och Färskpotatis (efter säsong)
Rostad Saltrulle som serveras med en Cassisås och klassisk Potatisgratäng

Mustigt långkok av Vildsvinsstek, serveras med rotsaker och Hasselbackspotatis

Pestoöverbakad Lax, Champagnesås och spritsade Potatistorn
Madeiramarinerad Oxfilé, Madeirasås och Ört-och potatiskaka*
Briefylld Kalkonfilé, Fruktölsås och Rösti med färska örter
Teriyakimarinerat innanlår (nöt), Blåbärsromsås och Västerbottensgnocci

Marinerat Älginnanlår, Messmörssås och krämig Risotto med lagrad Parmesan*

(Samtliga Varmrätter serveras med fyllda tomater, ugnsgrönsaker eller blandsallad)

Desserter
Drottningtorn med flarn, hallon- och blåbärsmousse
Knäckkorg med jordgubbsfromage smaksatt med lime
Chokladrullad med citronsorbet och bärsås
Glassbomb med vår egen vanilj och hallonglass samt marsipandekor 
Fruktsymfoni med gräddkesella och rullrån
Klassisk Chokladtårta med nötbottnar. Serveras med punschgrädde
Créme Brulee med hjortron och rån 
Ljus och Mörk chokladmousse med konjak och blåbärsspegel

Marinerade apelsinskivor i kryddig sås med chili, mynta och stjärnanis, serveras med gräddkräm

Snowy meringue cake, Kokostårta med bär och täcke av maräng

Priser: 3 rätter: 280 kr/person      2 rätter: 240 kr/person 

(* innebär 10 kronor extra per kuvert)

Övriga förtäringstjänster…

Bröllopstårta
36 kr/bit

Kaffe, te m påtår, socker, mjölk
25 kr/kuvert


Övriga servicetjänster…

Serveringspersonal
360 kr/person och timme

Dukning m befintligt material.
40 kr/kuvert

Städning av lokal och kök inklusive disk.
60-80 kr/kuvert

Endast diskning.
40 kr/kuvert

___________________________________________

Tel: 776 90 69/ Mail: norrsken.catering@telia.com