Norrsken Catering: Catering i Göteborg med omnejd
 

Fransk afton

Kanske det lockar med mat från matens och vinernas land!

Buffégrund: Baguette, kalljäst valnötsbröd, brieost, blandsallad, vinägrette och smör eller kryddad färskost

Boeuf Bourgogne en mustig köttgryta
med rött vin, schalottenlök och champinjoner

Soupe au pistou en doftrik soppa
med bl a bönor, harico verts och tomater

Tourte aux champignons,
överbakad smördegspaj med champinjoner  

Canapés au Roquefort, snittar på
grovt rågbröd med roquefort, nötter och konjakssmör

Pris: 210 kr/kuvert

Ostbricka

Ostbricka på Alsace-vis dvs med kummin och sylt samt även lite "svenska" tillbehör som päron och druvor.              

Vårt urval av 3 sorters ostar från vår ostmästare Engdal.           

Pris: 30 kr/ost och kuvert


Dessertförslag

Tarte aux poires, tarte med ett päronmos, smaksatt med calvados och smör, tunt skivade päron.

Glaserad med en hemkokt äppelgele                     

Pris28 kr/kuvert