Vid disputationsförfrågningar är priset en viktig del. Därför brukar vi kombinera ihop ett antal menyer för det kommande året som både är goda men också prispressade. Följande menyer är några exempel på sådana och visar vad de kan innehålla och kosta.
Slå oss bara en signal eller maila om ni har egna önskemål eller vill se flera alternativ.
Meny 1 (Många men milda smaker)
Förrätt: Havets sallad m kräftstjärtar, mangold o mango. Serveras m kuvertbröd o basilikavinägrette
Huvudrätt: Fylld kalkonfile m smält brieost o konjakskräm. Serveras m Fransk potatistårta m färska örter
Dessert: "Snöbakelser" . Vit chokladtäckta kupoler fyllda med hallonmousse
(Menytillval: Rabarberchutney)
Meny 2 (Mustiga o mörka smaker)
Förrätt: Rökt rentorn m tre sorters sallad, selleri o pärltomater. Serveras m lagrad Västerbottensdressing
Huvudrätt: Hjortstek, timjanpotatis o portvinssås. Serveras m ugnsstekta färska grönsaker
Dessert: Mörk o ljus Chokladmousse m lite rom. Serveras m blåbärsspegel
(Menytillval: Kryddsirap)
Meny 3 (Kontinentala smaker)
Förrätt: Delikatessfat m lufttorkad skinka o minitomater fyllda m ädelostkräm. Serveras m brytbrödskrans
Huvudrätt: Mild lammstek m Provencalsk lökpaj. Serveras m smörkokta, färska rödbetor
Dessert: Créme Brulee m krispigt täcke av smält råsocker
(Menytillval: Ljus portvinssås)
Meny 4 (Grosshandlarmeny)
Förrätt: Rostad majssallad med mango, kräftstjärtar, krabba och rostad jalapeno
Varmrätt: Kalvinnanlår, små Svamppajer, örtsås och aubergingratäng
Dessert: Grevens Apelsinkräm i mandelformar med bär
Priser: Huvudrätt..180 kr, 2-rätter..215 kr, 3-rätter..250 kr