Norrsken Catering: Catering i Göteborg med omnejd
 

Disputation

Vid disputationsförfrågningar är priset en viktig del. Därför brukar vi kombinera ihop ett antal menyer för det kommande året som både är goda men också prispressade. Följande menyer är några exempel på sådana och visar vad de kan innehålla och kosta.

Slå oss bara en signal eller maila om ni har egna önskemål eller vill se flera alternativ.

Meny 1      (Många men milda smaker)

Förrätt: Havets sallad m kräftstjärtar, mangold o mango. Serveras m kuvertbröd o basilikavinägrette

Huvudrätt: Fylld kalkonfile m smält brieost o konjakskräm. Serveras m Fransk potatistårta m färska örter

Dessert: "Snöbakelser" . Vit chokladtäckta kupoler fyllda med hallonmousse

(Menytillval: Rabarberchutney)

 

Meny 2      (Mustiga o mörka smaker)

Förrätt: Rökt rentorn m tre sorters sallad, selleri o pärltomater. Serveras m lagrad Västerbottensdressing

Huvudrätt: Hjortstek, timjanpotatis o portvinssås. Serveras m ugnsstekta färska grönsaker

Dessert: Mörk o ljus Chokladmousse m lite rom. Serveras m blåbärsspegel

(Menytillval: Kryddsirap)

 

Meny 3      (Kontinentala smaker)

Förrätt: Delikatessfat m lufttorkad skinka o minitomater fyllda m ädelostkräm. Serveras m brytbrödskrans

Huvudrätt: Mild lammstek m Provencalsk lökpaj. Serveras m smörkokta, färska rödbetor

Dessert: Créme Brulee m krispigt täcke av smält råsocker

(Menytillval: Ljus portvinssås)

 

 Meny 4 (Grosshandlarmeny)

Förrätt:  Rostad majssallad med mango, kräftstjärtar, krabba och rostad jalapeno

Varmrätt: Kalvinnanlår, små Svamppajer, örtsås och aubergingratäng

Dessert: Grevens Apelsinkräm i mandelformar med bär


Priser:  Huvudrätt..180 kr,   2-rätter..215 kr,   3-rätter..250 kr